U16 Elite OHL Leuven wint internationale toernooi in Lille

05-10-24 07:23:46

De u16 elite van oud heverlee leuven winnen de internationale toernooi in rijsel. La coupe d'Europe zo heet de toernooi. Éen van de beste toernooi in Europa. De grootste favorieten waren PSG en Chelsea.En wie zou denken dat Ohl Leuven zou winnen ze speelde tegen KAA Gent,Racing Schaerbeek,Ajax,Hsv Hamburg,Tottenham en de finale tegen AS Roma. Het werd 5-1 Door goals van Anthony De smets, Abou Backr Nkosi, Ibrahim messoudi en 2 Goals van de nummer 10 Mounssif Drissi voor AS Roma scoorde Luca Poli. In de 6de minuut scoorde Anthony met een kopbal bij een corner van Tobias een 10 tal minuten later scoorde Mounssif met een afstandschot AS Roma kwam terug in de wedstrijd door een goal van Luca maar niet eens 2 minuten later scoorde Ibrahim vanaf 11 meter na de pauze was het wat rustig 10 min voor rust scoorde Mounssif een vrije trap van 35 meter afstand en een paar minuten later stond Abou Backr 1 tegen 1 met de keeper hij bleef koel en schoot rustig zijn team naar de overwinnig.